ARCHIWUM. SYLWESTER 2015-2016. Szczecin. 31.12.2015. Imprezy Sylwestrowe 2015/2016. Niezapomniany Sylwester 2015/2016 – Największe Hity, szampańska zabawa @ Lulu Club
16/12/2015[reklama]
Huczne pożegnanie roku oraz zabawa do białego rana, czyli Sylwester 2015/16 w Lulu Club…
Impreza: Sylwester 2015/2016 w Szczecinie
Niezapomniany Sylwester 2015/2016 w Szczecinie
Największe hity, szampańska zabawa
Gdzie: Lulu Club. Ul. Partyzantów 2. Szczecin
Kiedy: 31 grudnia 2015 (czwartek), start godz. 21:00
Bilety: ceny od 99zł
Rezerwacje pod nr tel. 515 604 585 lub 533 500 109
Ciesz się z nami i baw się z nami na Balu Sylwestrowym 2015/2016 w Lulu Club.
My cieszymy się, że będziesz razem z nami podczas tej wyjątkowej nocy!
W końcu Sylwester 2015/2016 w klubie Lulu to przede wszystkim Ty, My i…
Jak sylwester – to tylko w Lulu!
Jak kochać – to pana!
jak pić – to…
SYLWESTER w cenie od 99zł/osoba.
Szampańska zabawa w rytmach największych muzycznych hitów oraz wykwintne i smaczne menu – tylko w Lulu!
Świętuj i baw się z nami na doskonałym Balu Sylwestrowym.
To będzie niezapomniana noc!
Największe muzyczne hity, szampańska zabawa i świetne towarzystwo sprawi, że będzie to huczne pożegnanie roku, niezapomniany Sylwester…
Szukasz oferty na Sylwester 2015/16?
Sprawdź co oferuje klub Lulu
Rezerwacje oraz szczegóły:
tel. 515 604 585 lub 533 500 109
menu sylwestrowe
Catering w formie stołu szwedzkiego:
Danie główne:
- Zupa Gulaszowa
- Poliki wieprzowe duszone w aromatycznym porto z bukietem ziół
- Eskalopki z młodego kurczaka w sosie grzybowym
- Włoskie kluseczki gnocchi w kremowym sosie śmietanowym z bazylią
- Pieczone ziemniaki
- Bukiet warzyw
Po Północy:
- Żur staropolski z jajkiem i białą kiełbasą
- Penne w śmietanie z łososiem wędzonym
Przekąski :
- Drum stick z kurczaka- pieczone z miodem i orzeszkami ziemnymi
- Śledź w śmietanie z jabłkiem i cebulką
- Śledź w oleju korzennym z orzechami i śliwką
- Sałata z kurczakiem wędzonym z rukolą i nutą curry
- Terina z królika
- Paluchy pieczone francuskie z ziołami
- Sałata Cesar z grillowanym kurczakiem
- Sałatka jarzynowa
- Patery mięs pieczonych
- Dorsz po tajsku w aromatycznym sosie słodko – kwaśnym z nutą kafiru
- Jajka faszerowane aksamitnym kremem z tuńczyka z kawiorowym garni
- Pieczywo (4 rodzaje), masło włoskie i francuskie
- Ciasta (sernik, jabłecznik, czekoladowe)
Rezerwacje oraz szczegóły:
tel. 515 604 585 lub 533 500 109